jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 dotykają mnie wytrzymać nie idzie jakieś pionki *na podstawie - Konrad Koper Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
[email protected] Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @jan_komułzykant Uff... gdyby kobiety? Taki dotyk, same zalety! Janku jakby nieprzyrodnicze haiku, raczej sportowe. Trzymaj się. 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @[email protected] z tym, że to nie haiku raczej, ot miniatura - może nawet i całkiem polityczna, w najgorszym razie dla megalomanów - pasi jak ulał ;) Spodobało mi się 'idzie' w naukach kolegi @Konrad Koper co by nie mówić dość rozległe w domysłach. Trzymaj się.
[email protected] Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @jan_komułzykant Janku było "jakby" - widzisz lubię ubierać wszystko we właściwe szatki, może i niepotrzebnie, jest więc niech będzie w takiej formie jak wylazło spod pióra. Zdrowia Janku. 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 oki, oki, przecież wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz ;) Zdrowia Grześku
8fun Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
[email protected] Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @jan_komułzykant Ja wiem, Ty wiesz... a oboje nie wiemy. A jutro od nowa, co za poetycka choroba? @8fun Wieża górą i tak bo najsilniejsza. Tylko czyj ruch? 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @Gosława miło to słyszeć, bardzo dziękuję :) @8fun no nie, jestem cięty na tych zboków. A tak dla porządku, to prokurator nie powinien być raczej koniem? ;D Dzięki. @[email protected] "poetycka choroba" - mówisz masz, pewnie obaj :) Dzięki.
8fun Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sensie — posunąć Wieżą? Chyba bez różnicy "czyj ruch". Zakładając, że jest to "gra końcowa" a na szachownicy znajdują się te figury, które widzimy (plus królowie), to czarne w najlepszym wypadku, tylko zremisują Król i Skoczek vs Król = remis Król i Wieża vs Król = możliwy mat Pozdrawiam :) Edytowane 12 Lutego 2021 przez 8fun (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prokuratora? ;)))))) Trochę nie o to chodziło, ale nic to. Prokurator na tej szachownicy, to niemal jak senator - Kaliguli :D
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @dot. może tylko pamięć zawiodła, bo mnie na pewno. :) Pomyliłem senatora z konsulem - właściwie nie ma znaczenia przy świadomości, że znajomość prawa, istnieje po to, żeby je omijać i stosować na różne sposoby, żeby wiernie "służyły" prywacie. Tylko dziwi zachowanie wszelkich 'wymiarów", bo zbyt wyrafinowane wcale nie są. Więc jak zwykle złapał Tatar Tatarzyna? :) Szacunek Dot Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jan_ko
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 może i orędzie jakie napisze w co złapać w dyszel?
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 jeżely taka poczeba, z przyjemnościom :D
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 tak Pani kerowniczko ("raz, dwa raz dwa trzy") Piękne słowa, cudne liczko ("pięć, sześć, siedem, o-siem")
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Mnie pan Wojtek w głowie mruczy, że nie warto w gnomów, w bucy... ;) Dobranoc
Antoine W Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 @jan_komułzykant Idę zagrać w Chińczyka (zemszczę się za Ciebie) ;) 1
jan_komułzykant Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) psia kostka, dzięki ale uważaj, znaczona ;) Edytowane 17 Lutego 2021 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 1
Antoine W Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 @jan_komułzykant dobre - nie wpadłbym na to , psia kość!!! 1
jazzkółka Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @jan_komułzykant No, jeszcze jakoś idzie wytrzymać... Do mata (co chcieliśta) ;) Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
jan_komułzykant Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @opal Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po ostatnim - mielim, co chcielim ;)) (ciiicho, szach) Również serdecznie pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi