Pan Ropuch Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) tylko dlatego że w końcu udało ci się oderwać od podłoża przyspawany zad ruszasz i podbijasz kosmosu świat roketmenem mnie zwij rakietmistrzem bez drwin moja kotka śniła o Marsie mówiła mi o kuwecie aż do znużenia prosiła bym ją wysłał znudziła jej się i Ziemia kotemenem mnie zwij kocimistrzem bez drwin poetmenem... poecimistrzem... PA Edytowane 12 Lutego 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Pan Ropuch Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @Agrafka dziękuję poprawiam nie po polskiemu zdecydowanie ;))) Pozdrawiam Gadularz Ropuch ;)
Pan Ropuch Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @Agrafka Ta jest moja w trójnasób. Kiedy dochodzisz do etapu, że rozumiesz się z nią ba z nią gadasz i realizujesz cały grafik jej potrzeb (21 solidnych podpunktów, straszna rutyniarka) wiesz że ta relacja jest na tyle wyjątkowa by znalazła swoje przebicie w tekstach. Nona prosto z Egiptu uratowanka w sposób magiczny. Pozdrawiam Pan Ropuch
Pan Ropuch Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @dot. @dot. @Agrafka Nie mogę usuwać tych "małpotagów" na moim telefonie :) Zaiste CUD to był! Nona pozdrawia obu dżentelmenów, choć znając jej zapędy terytorialne nie sądzę by ich do siebie zapraszała w odwiedziny :DDD Indorka pełną gębą. Pozdrawiam Pan Ropuch
Pan Ropuch Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @dot. Nijakiej za grosz! :)
Rekomendowane odpowiedzi