Iwa-Iwa Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Gdy nad głową czarne chmurykładę się do łóżka do poduchy,czarne myśli zazwyczaj wiatr w nocy odgania.Rano wesoła jestem taka.Przestać martwić głupotami się zamierzam,być na przekór innym szczęśliwa do tego zmierzam.Chociaż jest ciężko i dół za dołem kopią,ja wstaję idę dalej swoją drogą.Jednak opiekun medyczny świadectwo będzie,mogę wykonywać ten zawód szczęśliwa jestem.Uratował mnie egzamin przez internet hip hip hura.Śniegu pełno na dworze czy u was też tak sypie?kawkę z rana przed komputerem sobie piję.Książkę zamierzam dobrą poczytać,kolorowankę dla dorosłych pomalować,nie straszna mi wichura czy taka kiepska pogoda.Gdy tyle dobrych ludzi dookoła. 2
Iwa-Iwa Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @Kot rozumiem chociaż nie wiem jaki to zawód pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam - podoba sie Iwonko twoja szczerość. Miłych chwil życzę.
Iwa-Iwa Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar Czasami ta szczerość sprawia że dużo rzeczy tracę, ale mówię prosto w oczy nie za plecami co myślę dziękuję że tak sądzisz :)
Natuskaa Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Kolorowanka dla dorosłych... hmm kilka dni temu przyuważyłam taką na półce, nie jawi się trójkątami, kołami ani innymi figurami geometrycznymi. Pozdrawiam :) Edytowane 9 Lutego 2021 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji)
Iwa-Iwa Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Natuskaa Mam bzika na ich punkcie bardzo pomagają się odstresować :)
Natuskaa Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak właśnie myślałam, że chodzi ci o te antystresowe, tylko że kolorowanki dla dorosłych to nie tylko te antystresowe, są też "rozebrane" kolorowanki (choć nie wiem kto z nich korzysta) i może lepiej byłoby oznaczyć o które chodzi... ale to takie tam moje. Zrobisz jak uważasz :)
Rekomendowane odpowiedzi