Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Rok temu sobie obiecywałem i wszystko na tym się zakończyło kompletna klapa, blamaż i chryja a miało być nam tak bardzo miło. Miałem zagaić jakąś dziewczynę i erudycją ją oczarować zabrakło książek ja tradycyjnie nie zamierzałem żadnych kupować. Nie powiem, miałem dostęp do prasy druk reklamowy w skrzynkę wrzucany lecz po lekturze to ja wiedziałem po ile można nabyć banany. Jak więc wyruszyć miałem na podryw i imponować wiedzą dziewczynie gdy konkurencja ta oczytana przede mną rwała, co się nawinie. Teraz samotnie, wpatrzony w sufit czasami wzrokiem omiatam ściany myśląc o roku, który przeminął że on był dla mnie niezbyt udany. Zakompleksiony, niepewny siebie znowu przegrałem i to sromotnie więc Walentynki jak i poprzednie też, jako singiel spędzę samotnie. 7
M.A.R.G.O.T Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myśli krążące po ścianach czasem może lepsze niż druk reklamowy ;) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @M.A.R.G.O.T Niechybnie skorzystam z Twojej podpowiedzi a potem to nawet zazdrośni sąsiedzi pobiegną do sklepu po klej do tapety by ściany okleić szpaltami gazety. Pozdrawiam :) He Ja
Leszczym Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @Henryk_Jakowiec wszystko fajnie i by się zgadzało tylko że fajowy wiersz powstał:) 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @Henryk_Jakowiec :) Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Matką wynalazków jest ponoć potrzeba autorowi wierszyk też nie spada z nieba najpierw w łepetynę pomysł sobie wbiją pracując nad resztą sączy piwo z kija. Pozdrawiam :) He Ja
Gość Franek K Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Aleś naiwny, mój drogi panie! Ktoraż poleci dziś na czytanie? Trzeba skołować lśniącą beem-kę, A wtedy wszystkie skusisz swym wdziękiem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieco ośmielony a że czas już nagli pomyślałem sobie a niech mnie tam diabli wezmą za cyrograf, ten krwią podpisany za udostępnione mi diabelskie plany a fortel użyty przyniesie mi plony więc ruszam na podryw nieco ośmielony. Pozdrawiam :) He Ja
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam - czasem tak bywa... Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skołować brykę pewnie bym sprostał tylko, co w zamian bym za to dostał? Wyrok w zawiasach czy pobyt w celi gdyby przypadkiem mnie psy dupnęli a jeśli poszło by to bez zgrzytów to czy to warte kilku zachwytów no chyba żeby po za tym jeszcze rzekła Henryku chcesz to popieszczę... Pozdrawiam :) He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa też czasem rola odwrotna to panna siedzi zła i markotna, że mimo starań i makijażu i alkoholu, co dla kurażu strzeliła sobie by wzmóc odwagę nic nie pomogło, bo ma nadwagę lecz żeby zrzucić brak wytrwałości - zero zdobyczy, klapa w miłości. Pozdrawiam :) He Ja
M.A.R.G.O.T Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @Henryk_Jakowiec he he powodzenia :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @M.A.R.G.O.T Właśnie tego brak mi gdyż los niełaskawy stopował mnie w miejscu i pomimo wprawy stałem jak słup soli gdy inni nie stali bo oni garściami do siebie zgarniali aby po selekcji wybrać te najlepsze a ja, co mam z tego - to, że głupstwa pieprzę? Pozdrawiam :) He Ja
jan_komułzykant Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Jeśli Henryku mi za obrazę tego nie weźmiesz - oddam, choć z bólem mą cud-miód laskę, ba - dowieźć każę azaliż, ja mam natenczas kulę. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @jan_komułzykant Z nieba mi spadasz z tą propozycją i jeszcze laskę dajesz do tego, którą z radością mogę przygarnąć bo ponoć ciągnie jak swój do swego. Wyjdę z tą laską na skwer, do parku bo w rączce magnes ma umieszczony i tym magnesem przyciągnie do mnie młode dzierlatki, starsze matrony. Pozdrawiam :) He Ja
Antoine W Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Franek K bywają takie..... w prost w erudytów są zapatrzone jak opowiadasz, są zachwycone! a odjeżdżają, za chwilę z innym... audi'm e-tron'em ;) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Antoine W Niejedna wmawia sobie kobietka to, że do audi to jej sylwetka przez konstruktora dopasowana więc szuka sobie takiego pana, który zapewni jej te luksusy nawet, gdy by to miał być ten kusy, który jest ponoć mieszkańcem piekła dla niego też by cnoty się zrzekła. Pozdrawiam :) He Ja 1
Rekomendowane odpowiedzi