Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Leży kołczan ze strzałami łuk o ścianę się opiera Amor siedzi skapcaniały nie ustrzeli dziś frajera bo mu ręce drżą na zimnie rękawiczek nie posiada desperacką podjął próbę chciał pożyczyć od sąsiada jednak sąsiad też Amorek dysponował jedną parą a do tego miał dziurawe, bowiem nabył parę starą. Siedzi Amor i rozpacza, bo mu dzienny plan się wali biedak boi się o premię, więc nie dzwoni do centrali tylko jak tonący brzytwy za onuce Amor chwyta komp odpala i instrukcję jak to zrobić pilnie czyta a następnie robi wykrój po mistrzowsku wręcz go zszywa i po chwili leży przed nim rękawica jak prawdziwa. Amor szybko się uwija do kołczanu wkłada strzały potem łuk w pośpiechu chwyta rękawice się przydały ręce nie drżą a cel, blisko więc do strzału się przymierza strzela, trafia prosto w serce czyje, zgroza, bo żołnierza tego, który mu użyczył litościwie w dobrej wierze swe onuce przydziałowe, który teraz baty bierze. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Gosława Humor, scenki rodzajowe spięte w rymy i gotowe kiedy jedni mnie pochwalą inni cepem mi przywalą. Pozdrawiam :) He Ja
Marek.zak1 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Może jakaś seria: Przygody Amora:)?. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Marek.zak1 Serią można z eRKaeMu popłoch siać w szeregach wroga lecz z Amorem, jako bożkiem trzeba by mieć zgodę Boga. Kiedy mnie odwiedzi wena to rozpocznę pertraktacje a gdy dobijemy targu wtedy będą publikacje. Pozdrawiam :) He Ja 1
Rekomendowane odpowiedzi