Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 rozebrałem prawdę na cząstki teraz je składam ale mi to nie wychodzi bo w nich widzę światło i grzech które nawzajem się oskarżają rozebrałem prawdę teraz tego żałuje mogłem ją zostawić pozwolić być sobą dzisiaj się męczę szukam wyjścia z tej łamigłówki bez okien i drzwi 7
duszka Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, prawda łączy wszystko w jedną całość.., podobnie jak miłość. I zarówno jednej, jak i drugiej nie możemy stwarzać, poprawiać lub zmieniać... One po prostu są. Dla nas :) Pozdrawiam.
Gość Radosław Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witaj. Z wiersza może wynikać, że z prawdą trzeba ostrożnie. Podobnie, jak z okiem, gdy wyciągamy z niego jakiś paproch, albo muszkę, która utkwila. Pozdrowienia.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje serdecznie za miły komentarz oraz czytanie. Słonecznego dnia życzę. @Radosław - dzieki że zajrzałeś - Pozdr. Witaj - mądry twój komentarz - dziekuje - Spokojnego dnia życzę. @beta_b - @Moondog91 - @huzarc @Leszczym - @Marek.zak1 - wszystkim wam dziekuje usmiechem.
marekg Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Czasami ludzie potkną się o prawdę. Ale prostują się i idą dalej, jakby nic się nie stało.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2021 @marekg - dziekuje serdecznie za przeczytanie. @Sylwester_Lasota - dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi