duszka Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 ... to wygładzanie fal ich miękki plusk i cisza że jest ciepła jak wielkie rozgrzane jezioro - pokora a nad nią Ty jak słońce 5
huzarc Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 @duszka Światło wygładza każdą burzę. Pozdrawiam :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 No i... pokorne cielę dwie matki ssie - jak mówi mądrość ludowa :) Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi też :) Bo napisało mi się jakoś samo i wzbudziło we mnie radość. Dziekuję Ci i pozdrawiam :) Głęboka myśl..i podoba mi się :) Dziękuję Ci i pozdrawiam! Hm.., to powiedzenie odnosi się chyba do nieco innego rozumienia pokory.., bo w moim odczuciu nie ma w niej żadnego dążenia do własnej korzyści.., ale jest radość, też taka szczególna, która trudno określić... Dziekuję i pozdrawiam! Zgadzam się, choć buddyzm to raczej nie moja droga, ale na pewno mnie inspiruje i dostarcza pomocnych impulsów... Mam wrażenie, że duchowe drogi zawsze się gdzieś krzyżują.., może nawet wielokrotnie. Dziekuję Ci za ciekawe przemyślenia i pozdrawiam :) @aMZ @Radosław @Leszczym Cieszy mnie Wasze czytanie i serca - dziękuję za nie! :) :) :) Edytowane 30 Stycznia 2021 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi