Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 a przecież byłam wesoła! czymś się zatrułam? chyba ta rozmowa... a może ciśnienie dziś pewno deszcz spadnie to ten program tv lub myśli niedobre... to jaka ja jestem? wesoła czy smutna? a może mnie nie ma w tych uczuciach złudnych tylko głęboko bardzo głęboko jestem spokojnie szczęśliwa na dnie boskiego oka 10
[email protected] Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 @iwonaroma "W oku boskim" posiedzisz i poćwiczysz język, a wiosną jak znalazł, przyjdzie weny fala. Iwonko Wszystkiego dobrego przy wrednym poniedziałku.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Witam - pewny wiersz - takie lubie - Pozdr.serdecznie.
duszka Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... "na dnie boskiego oka"... ładne i pobudzajace "duchową wyobraźnie" :) A cały wiersz delikatny i wzruszający otwartością. Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Grzesiu za dobre słowo :) i serce :) U mnie nie dość, że poniedziałek wredny to jeszcze szarobury :( zazdraszczam śniegu drugiej połowie Polski :) Wzajemnie wszystkiego dobrego Dziękuję Waldemarze i również serdecznie pozdrawiam Bardzo dziękuję za jak zwykle subtelną i kulturalną wypowiedź :) Również pozdrawiam :) @joanna53 @Marek.zak1 @huzarc @Leszczym :)))) podziękowania
iwonaroma Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 @beta_b :) dziękuję
iwonaroma Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 @Ewa Witek :) podziękowania
w kropki bordo Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 @iwonaroma oczywistości morskiego....upsssss boskiego oka :))))
iwonaroma Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczy - wiście ;) 1
violetta Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 największa radość u Boga :)
iwonaroma Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
iwonaroma Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Radosław :) dziękuję
Gość Radosław Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Może siła Twoich wierszy polega na tym, że nie ma tu wielkich fajerwerków. A udaje Ci się uzyskać efekt. Ostatnio obudziłem się nad ranem z tą grupą strof. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawiązuję również do Twojego komentarza, który utrzymany jest w podobnym duchu.
Gość Radosław Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Gosława Tak, wydaje mi się, że pisany w duchu Przebudzenia A. De Mello.
iwonaroma Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) no tak, każdy z nas ma swoją drogę przekazu (że się tak szumnie wyrażę :)) Dzięki Bardzo mi miło :) To ja dziękuję Edytowane 31 Stycznia 2021 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 @Wieslaw_J._Korzeniowski :) dzięki
Rekomendowane odpowiedzi