Gabrys Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Serce trzeba mieć serce by wzruszyć się a to jest piękne kiedy widzi ktoś w tobie człowieka serce ach to serce choć tyle razy pokrzywdzone jednak potrafi kochać i przebaczać zaufałem sercu kazało mi być człowiekiem jestem ale czy ktoś to widzi Edytowane 22 Stycznia 2021 przez Gabrys (wyświetl historię edycji) 3
joanna53 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 po nim możemy poznać, ile jest człowieka w człowieku, pozdrawiam serdecznie:)
Antoine W Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 @Gabrys popraw sobie literówkę w "ach te serce" bo powinno być "to serce"
duszka Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to widzę w Twoich wierszach :) A ten mnie dodatkowo wzrusza. W środkowej zwrotce dwa drobiazgi do poprawienia: "to serce" i "tyle razy" Pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 @Gabrys Dużo wiem Gabryś o Twoim sercu- jak powstanie dziura... zabejcuj. Trzymaj się zdrowo, pamiętaj o diecie.
Rekomendowane odpowiedzi