Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Wiechu J. K. Dzięki:)→Aczkolwiek nie wiadomo, czy owe "niezapominajki" mają tak super. Chyba czasami lepiej, tak dokładnie aż wszystkich aspektów życia, nie pamiętać? Może? fajnie by było, gdy byśmy mogli wybrać, co chcemy, a co nie? Życie, podobnie jak filmy, opiera się na "kilku powtarzanych schematach" tylko w "niekończonej ilości rożnych odsłon" Stąd taka puenta:)→Pozdrawiam:~)   *  
    • @wiedźma ... nie poznałem cię jednak to ty idziesz boso   trawa sięga kolan  krople rosy  w promieniach słońca  mienią się jak diamenty  na twojej białej bluzce    byłem pewny   wyszłaś z cienia ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • Duszek: „Wybierasz nieskończoność czy nicość”? Zdezorientowany milczałem. Duszek: „Chcę być twoim przewodnikiem”  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - cieszy że nastrojowy - dzięki -                                                                   Pzdr.ciepłym dniem.                                                                         Witaj - dzięki za owe super - no i za czytanie -                                                                                   Pzdr. @Andrzej P. Zajączkowski - @Adam Zębala - @Berenika97 - @Stukacz @Andrzej_Wojnowski - @viola arvensis - serdecznie wam dziękuję - 
    • pogoda  zmienia myśli  kamienie już  nie leżą na drodze  to będzie …   myślę o …   patrzę w lustro  obraz często oglądany  wszystko w miarę  tylko chyba zmienię ramy   z duszą mogą być kłopoty lecz gdy ona … się nią zajmie    pewnie uda się skroić niezłe okrycie wystarczy na wzajemne bycie    jutro bez makijażu  jest możliwe    5.2026 andrew   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...