stanislawa zak Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ćmą bezbarwną do światla po kolory zycia lecę zza bariery z głębiny cienia kradzionym czasem tęczową kulę rozbija dotykiem przeznaczenie
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 początek bardzo zgrabny. zastanawiam się Stasiu, nad słowem przeznaczenie. wydaje mi się trochę ciężkie, abstrakcyjne. a gdyby zostawić to może jednak tak: "rozbijam dotykiem przeznaczenie" chyba, że źle wierszyk zrozumiałem. pozdrawiam ciepło.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Ładnie i zgrabnie. ++ Pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mi podobało się już tam... Nic się nie zmieniło w moim stosunku doń :) pozdr
stanislawa zak Opublikowano 23 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Włodku! .... no właśnie przeanalizowałam i... masz rację j jak zawsze.pozdr.
Gość Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Moim zdaniem dobry wiersz i cenna rada Włodka .Pozdrawiam Cię Stasiu ;-)
stanislawa zak Opublikowano 23 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 przemyślałam, przeróbek dokonałam i co Wy mili moi na to?za wsio dzieki
Gość Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jak najbardziej jest OK !!!! Pozdrowionka :-)))
Donika Kuźniewska Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Jest ok. bardzo mi się podoba .... porywa .... pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 dziękuję wszystkim za miłe słowa i pomoc. wdzięczna Stacha Donilo! nie daj się porwać, bo potem zza bariery trudno się wydostać. pozdrawiam dotykiem przeznaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi