Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Leżę na boku w ścianę wtulony resztę tapczanu dałem dla żony żeby wygodnie spała do rana ma połowica, ma ukochana. Chcę być rycerski i swojej damie (już sypiam nago a nie w piżamie) dam więcej miejsca po szerokości niech tam swe gniazdko żonka wymości. Jedynie tyle mogę dać nocą chociaż czasami z viagry pomocą się przeistaczam w okrutne zwierzę i tylko wtedy na seks mnie bierze. Wtedy zanika moja rycerskość bowiem w to miejsce powraca męskość mogę wyczyniać różne figury na boku, w kucki, brzuchem do góry. Choć jestem kontent to jednocześnie złoszczę się, że to jest tylko we śnie a o czym teraz śni ma małżonka nie wiem, lecz czuję, puściła bąka. Tak to po nocce nam nocka mija kończy się także ta historyja czy jest prawdziwa czy też zmyślona oceny każdy już sam dokona. 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Witaj Henryku - zabawna historyjka i wydaje mi się że bardzo prawdziwa - no ale jak to mówią zawsze jest małe ale... Pozdr. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 grunt to reklama i dobry pijar sobie karnecik wypełniasz cichcem potem szaleństwa czymś tam wywijasz i patrz byś nie zszedł - byłoby przykre!!! Pozdrawiam:))) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym w miarę był odważny lecz czy jestem inna sprawa czy zmyślona czy prawdziwa byle byłaby zabawa. He ja :) Gdy się wejdzie na pozycję oraz dopnie swego celu zejść w podziemia nie tak łatwo takich śmiałków jest niewielu. Pozdrawiam:))) He ja
Rekomendowane odpowiedzi