-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
czy to gnojek czy to facet co z dorosłego ma się facet oprócz że konkretny przede wszystkimi jest dyskretny -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz Odczytałeś Jacku.Resztę pochłonie mrok-:)Dziękuję za wizytę miłą… -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
idąc przez życie gubimy wiele Ty odnalazłaś w sarny spojrzeniu i w związku z tym czy coś odmienisz przebaczysz komuś wyciągniesz z cieni pozdrawiam -
Przez Tectosmith · Opublikowano
@Wiechu J. K. Dziękuję Ci Wiechu za Twoją obecność. I wiesz? Czasami się cieszę, czasami z zachwytem obserwuję otoczenie, głównie przyrodę, która stara się przetrwać w naszym betonowym świecie i zdarzyło mi się sporo z tego uwiecznić aparatem. Ale różnie ze mną bywa i znowu od bardzo wielu miesięcy nie robię żadnych zdjęć. Ostatnie miesiące nie są jednak łaskawe. Dotarłem do kolejnej granicy i nie ma na to lekarstwa. Ale uparty jestem i pomimo wielu porażek nie poddaję się i wciąż szukam miejsca dla siebie. Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam serdecznie. P.S. Wybacz, ale ostatnio brakuje mi energii na czytanie wierszy. Zapewniam jednak, że się pojawię. @piąteprzezdziesiąte Dziękuję Ais - faktycznie pamiętam ten nick, ale reszta zatarła się w mojej pamięci. Masz rację, że po każdej burzy wstaje słońce i życzę sobie tych piękniejszych chwil. Pisałbym ładniejsze wiersze. Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam serdecznie.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi