Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Antoine W Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Antoine W (wyświetl historię edycji) 8
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 trala lala dobre i mimo, że w innym temacie, to jednak coś mi przypomniało - Nick Cave po polsku 1
Wątpiciel Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 "Dom to nie miejsce, lecz stan". Dobry tekst i przekaz. Pozdrawiam :) 1
huzarc Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Most to zawsze jakaś architektura ponad podziałami. 4
Antoine W Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @huzarc Tak myślałem, ale nie potrafiłem tego tak jak ty, wyartykułować ;) @jan_komułzykant ni dnia ani godziny ;)
huzarc Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @Antoine W poza schronieniem dla bezdomnych dusz oczywiście;) 1
jazzkółka Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @Antoine W Zatem - patrzę. :-) Smutno, bardzo, tutaj. Rzeczywiście, czarna książeczka... Pozdrawiam serdecznie. :) 1
Antoine W Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @opal No nie mogę całej od razu, będzie czarniej :(
Gość Franek K Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @jan_komułzykant Śmiem nieśmiało twierdzić, że ten numer jest lepszy od oryginału. Takiego ognia u Cave'a nie było. Jak tego słucham, to ciary Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @Franek K nie śmiem oponować, też miałem - pierwszy raz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 @jan_komułzykant Ja tego słucham przynajmniej raz w tygodniu od momentu debiutu na FPA we Wrocławiu.
Rekomendowane odpowiedzi