Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) nie pukając kłamstwo do domu mi wlazło udając miłe wmawiało mi jakie nieszczęśliwe że ma pod górę ja patrząc na nie drzwi otworzyłem mówiąc spierdalaj nie ty będziesz mój bałagan sprzątać sam dam radę ono się uśmiechając powiedziało jeszcze mnie przeprosisz bym ja twoje życie tak po swojemu poukładało ja głośno myśląc rzekłem nie ty - ja decyduje Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
joanna53 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 każdy jest kowalem swego losu, pozdrawiam serdecznie:)
huzarc Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 @joanna53 albo tylko kowadłem dla tego losu:) 1
Czarek Płatak Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Słusznie mu powiedziałeś
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) @joanna53 - @huzarc - @Czarek Płatak - @Kot @Karina Westfall - @Wątpiciel - dziękuje serdecznie. Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 @Allicja - dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi