Karina Westfall Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Ptasie zebranie - wyjątkowe zdarzeniepośrodku zimy. Zimowe ćwierkiw nieznanym mi języku pośród gałęzi. Ptasie rozmowyna poważne tematy zimową porą. Zdjęcie moje. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Karina Westfall (wyświetl historię edycji) 5
Karina Westfall Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @duszka Dziękuję za wizytę. Życzę Ci miłego dnia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
duszka Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również dziekuję, bo Twoie haiku go umiły :) Pozdrawiam :) 1
Antoine W Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @Karina Westfall super pomysł, zazdroszczę jak cholera ;) a i poszczególne fajne. warto cię naśladować bo to rozszerza możliwości haiku. 1
Karina Westfall Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) @Antoine W Jest mi niezmiernie miło, że podobają Ci się moje haiku i zdjęcia. Jednak pomysł wstawiania zdjęć do haiku sama podejrzałam tutaj na forum. Uwielbiam robić zdjęcia a do ciekawszych można zawsze ułożyć cos ciekawego. Serdecznie Cię pozdrawiam i dziekuję za czytanie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Antoine W Największym wyzwaniem dla mnie jest brak czasownika. Czasem wtracę jakiś imiesłów. Pozdrawiam. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Karina Westfall (wyświetl historię edycji) 1
Marek.zak1 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Haikowe historie to (chyba) nasza tu inwencja, bo coś się dzieje:) 2
Karina Westfall Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @Marek.zak1 Prawda Marku. Dziękuję za wizytę i pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Umieszczenie zdjęcia to też niejako dowód, że zainspirowała nas chwila :) Zdjęcie b.ciekawe też z tego względu, że ukazuje ażur stworzony przez człowieka (balustrada) oraz ażur naturalny (krzak), który niby chaotyczny i nieprzewidywalny... jest taki piękny... :) Pozdrowienia :) 1
Karina Westfall Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @iwonaroma Iwonko, dziękuję za wizytę. Dziękuję za zwrócenie uwagi na tło. Ja to bałam się, że nie będzie widać ptaków. Jakbym podeszła bliżej to pewnie by uciekły. Pozdrawiam Cię i życzę pieknego dnia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Radosław Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 Ciepły wiersz na zimę. Wrażliwość i uważność.
Karina Westfall Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 @Radosław Dziękuję za wizytę. Niezmiernie mi miło. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie.
[email protected] Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 @Karina Westfall Zawsze z rana gonitwa za ziarnem, ależ wasze życie, choć piękne, lecz marne. Pozdrawiam Karino, co mam to rzucam, później myję parapet, innym to się nie podoba. 1
Karina Westfall Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 @[email protected] Myślę, że ważniejsze są ptasie pełne brzuszki, niż czysty parapet. Cieszę się, że też tak myślisz. W tamtym roku odwiedzała mnie wiewiórka. Wskakiwała na parapet, bo zostawiałam tam orzechy, tak na wszelki wypadek. Przestała przychodzić jesienią i czasem się martwię, czy wszystko u niej w porządku. Dziękuję za przemiłą wizytę i serdecznie Cię pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Czarek Płatak Bardzo mi miło. Dziękuję za wizytę i pozdrawiam serdecznie. 1
[email protected] Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 @Karina Westfall Sąsiad ma orzech włoski i wewnątrz niego trzy wiewiórki uwiły sobie gniazdo, ganiają jak wicher wokoło naszego budynku, przelatują przez drogę gdzie jest spory ruch i zawsze jak je widzę przebiegające przez drogę, skóra mi cierpnie. Na razie żadna nie zginęła, ale przydałby się znak - uwaga wiewiórki!!! Pozdrawiam weekendowo Karino. 1
Rekomendowane odpowiedzi