Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) ani nie zwalniaani nie przyspieszanie odmienia się teżprzez przypadkiani na głosani po cichuza tobiegnie zdyszanypo schodachdo góry ale nie w dół tamale nie z powrotemnagle przepadłjak kamień w wodęi teraz jest wszędzieK.W. Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Karina Westfall (wyświetl historię edycji) 13
Marek.zak1 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Twój jest zawsze z tobą, od początku, do końca. Pozdrawiam noworocznie:). M 1
Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) @Marek.zak1 Witam Marku. Masz rację. Ja chorowałam parę lat temu i wtedy czułam, jakby ten mój czas zapadł się pod ziemię, jakby zniknął. Ciężko mi było go z powrotem odnaleźć. Sam się znalazł, a lepiej to zawsze tam był. Dzięki Bogu! Pozdrawiam wzajemnie i życzę szczęśliwego Nowego Roku! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Karina Westfall (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Najlepszego czasu Karinko :) 1
duszka Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam "czas" w Twoim wierszu też jako "życie"... I czytając ropoznawałam głębiej jego naturę. A koniec wiersza, jego puenta bardzo mnie poruszyła.., jest niezwykle trafna i jednocześnie pocieszająca, jak objawienie :) Dobrego czasu życze Ci w Nowym Roku! 1
Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @iwonaroma Dziękuję i wzajemnie Iwonko. Pozdrawiam Cię serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Witam - zacny wiersz - takie lubie. Pozdr. Sylwestrowo. 1
Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @duszka Ogromnie się cieszę, Duszko. Dziękuję i życzę Ci dużo słońca i szczęścia w Nowym Roku. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie.
Gość Franek K Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 To jeden z moich ulubionych bohaterów lirycznych (oprócz ślimaka i stonogi) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Waldku, dziękuję za czytanie i bardzo się cieszę, że wiersz Ci się podoba. Raz jeszcze dziękuję za prezent w formie tomiku z Twoją twórczością, która bardzo lubię czytać. Czuje się poruszona i zaszczycona. Życzę szczęścia i słońca, Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ais Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Czas to szaleniec z ADHD. Najlepszego dla Ciebie @Karina Westfall w Nowym 2021 Roku i dużo serdeczności :)))
Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Franek K Cześć Franku. Rozmyślania na temat czasu zajmują mi sporo czasu, że tak powiem. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Karina Westfall Mi też. Wzajemnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Z moich tutaj to na pewno Czasozżeracz, Oszczędność czasu, Czasocisza i pewnie jeszcze z 400 innych
Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @ais Dlatego znika a potem nagle pojawia się z powrotem jak zdolność do utrzymania i przerzucania uwagi w ADHD. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku!
Gość Radosław Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zatrzymałem się przy czasie. Życzę pełni w czasie. Wszystkiego najlepszego. :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Karina Westfall Wiersz, że tak go nazwę, bez urazy, jest samo zaprzeczeniem. Tak go odbieram, chyba, że choroba, o której napisałaś, powoduje, że nic się nie liczy, nawet czas, a raczej może on właśnie się liczy? Moim zdaniem odmienia nas( ów czas), ale to moje zdanie. Zakończenie dość zaskakujące biorąc pod uwagę wcześniejszą treść. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jest wszędzie, aczkolwiek( ... ) przepadł jak kamień w wodę. Użyłaś też słowa teraz. To mnie zastanawia. Czas to również owo teraz, mamy trzy czasy. Dość zagadkowy jest dla mnie Twój wiersz Karino. Szczęścia na N.R. Justyna P.S. A może ten tytułowy wyraz jest wynikiem choroby? Wiesz, ja też nieco chorowałam i wtedy utraciłam poczucie czasu.
Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Radosław Bardzo Co dziękuję za poświęcenie czasu mojemu utworowi. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Karina Westfall Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Justyna Adamczewska Justynko, cieszę się, że napisalaś. Wzielam sobie do serca i do głębszego przemyślenia to, co napisałaś. Myślę, że każdy człowiek inaczej odbiera czas, szczególnie w ciężkich momentach. Pozdrawiam Cię wzajemnie i życzę Ci słońca i radości w tym Nowym Roku. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Justyna Adamczewska Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Karina Westfall Dzięki za miłe słowa. Jeszcze raz życzę wszystkiego, co najlepsze w nadchodzącym N.R. :)))) 1
lena2_ Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Wymowna puenta:):) Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku:) 1
Rekomendowane odpowiedzi