Wiechu J. K. Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Patrzyłem jak rosną skały wynurzające się z trawy - a skały oddychały przemijaniem trawy. Sierpień 2017 Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji) 4
WarszawiAnka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Odbieram Twój tekst jako wstęp - i brakuje mi dalszego ciągu... Jeśli natomiast ma to być całość, podzieliłabym tekst o tak: "patrzyłem jak rosną skały wynurzające się z trawy a skały oddychają przemijaniem trawy" Pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @WarszawiAnka Część WarszawiAnko! Celowo zamieściłem w miniaturkach, a tytuł wskazuje, że ciągu dalszego nie będzie jak to w snach bywa. Dziękuję za odwiedziny i komentarz. Pozdrawiam :-)))
Konrad Koper Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Wieslaw_J._Korzeniowski Boskie !! 1
Wiechu J. K. Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Konrad Koper Konradzie, aż tak!? ;-) Dzięki!
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zobaczyć, jak rosną skały, nieśmiertelność, poza tym Boski Pierwiastek. Skały wynurzają się, Robi ogromne wrażenie ten Twój wiersz. Dostrzegam też tutaj A. Mickiewicza.
ais Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Wybacz, @Wieslaw_J._Korzeniowski ale trochę nie pasi mi drugi wers i zapisałabym go tak: patrzyłem jak rosną skały wynurzające się z trawy te skały oddychały przemijaniem traw Ale to tylko moje fizi mizi. Jeszcze to przemyślę i wrócę. Nie miej mi za złe. Zdrowia!
Wiechu J. K. Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @aisDziękuję i wzajemnie! Dziękuję Justyno!
ais Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Wieslaw_J._Korzeniowski Zmieniłeś czas i super! Teraz jest idealnie! :))) Pomyślności w Nowym 2021 Roku!
Wiechu J. K. Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @aisIdealna spostrzegawczość! Dziękuję i również zdrowia i tego czego dusza pragnie w nowym roku i zawsze. :-)))))
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Justyna Adamczewska, @ais, @Karina Westfall i @Konrad Koperdziękuję serduchowo za wizytę i ślad. Pozdrawiam :-)))))))
Rekomendowane odpowiedzi