Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 czy obok kłamstwa wypada być różą która boli czy obok kłamstwa warto być sobą i kochać czy obok kłamstwa uczciwe udawać głuchego a może kłamstwo to lek którego nie lubimy albo mała chwila do której jednak się uśmiechamy 6
joanna53 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 myślę, że zawsze warto być sobą, życzę szczęśliwego Nowego Roku! 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Wszystko zależy od sytuacji. Czasami róża więdnie...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziekuje ze zajrzałeś co jest miłe. Pozdr. Dziękuje i wzajemnie - Witam - cieszy mnie owe myślenie - Ciepełko życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Witam - tak nieraz bywa ale za czytanie dziękuje. Pozdr. już Noworocznie.
Czarek Płatak Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Dobra puenta. Pozdrawiam
befana_di_campi Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Róza zawsze boli... Serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za poświęcenie chwili. Pozdr.
Karina Westfall Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Wracam do tego utworu, bo mnie wcześniej już zatrzymał. Sporo do przemyślenia. Oczywiście, że wypada być różą, ale czy się nią tak naprawdę jest? Jak mawiala moja babcia, to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kronikarka1000 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @Waldemar_Talar_Talar @Waldemar_Talar_Talar Dzień dobry, nie wiem, ale cenię życie bez kłamstw, a róże kocham mimo kolców... PS Przepraszam, że się podwoilam - niezgrabnie się poruszam po tym portalu z obecnym komputerem, a bywa i bywało lepiej... Raz jeszcze dobrego roku w zdrowiu. Wybacz brak serca - znasz przyczynę... Uśmiech pocieszenia .
Rekomendowane odpowiedzi