Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - miło że zajrzałeś - dziękuje -                                                                         Pzdr. Witam - ano zapomniał - miło że przeczytałeś -                                                                                       Pzdr. Witaj - miło że przypomniałem - a ja dziękuje za utwór  z młodości  -              ale to były fajne czasy  -                                                             Pzdr.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Potwierdzam, naleśniki z owocami. Z mrówki, czyli z ulicy,.....:). Pozdrawiam. 
    • pogrążony w rozpaczy zabijam głód serca i karmię się nadzieją że powróci trzeciego dnia zmartwychwstanie przecież obiecał a Jego Słowo najwięcej znaczy błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli też nie bądź Tomaszem już lepiej marnotrawnym synem w godowej szacie   Ufam Tobie mój Panie powtarzam w myślach zmęczony mimo że życie nie jest kolorowanką a ty bezimienna siostro i bracie dlaczego na targu gdzie handlują Judasze  kupić chcesz wszystko za marne trzydzieści srebrników nie pamiętasz że zostałeś wybrańcem lub wybranką  jednym wskazaniem z wysoka ze świata pełnego bluźnierczych okrzyków i wraz z tymi co  powrócą z każdego szlaku i każdej strony z drogi która prowadziła donikąd   powrócą choć nic na zawsze nie jest tu nasze  prócz koszuli pokutnej bez guzików  
    • @Marek.zak1 jadłeś dziś śniadanie na tarasie. Wracałam właśnie z lasu, a nie z mrówki :D bb
    • @Domysły Monika, @Marcin Tarnowski Miło mi, że zajrzeliście i się Wam wiersz spodobał. Pozdrawiam
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...