Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 wybłąkałam się zbratana północnym wikiem żmijonogie zimno biegnie nie dorobię kluczy zostawiam białe usta białą krew uwierał dopust durzył bez win 1
ais Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba chodziło o wilka... no i dodałabym z - zbratana z północnym wilkiem I nie pasuje mi wybłąkałam się. Jeśli PeeLka chce się bratać z wilkiem, to nie może się błąkać. Wybąkałam chyba. Do przemyślenia. Do napisania. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez ais (wyświetl historię edycji)
Antoine W Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 @ais ja także dodał bym "z" 1
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 @ais Dobry wieczór, to nie wilk tylko wik. Chodzi o pochodzenie. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
ais Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aha. Takie buty. Aczkolwiek wilk bliższy memu serduszku :))) Pozdrawiam również serdecznie!
Antoine W Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 @Antoine W ach, jakże oczy i mózg myli "czy" razy "paczyłem" i widziałem wilka...... ale przyznam, teraz to już nie wiem nic :(
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 @Antoine W nie przejmuj się, czasem łatwiej żyć, gdy się mniej przepuszcza przez oczy do mózgu.
Antoine W Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 @Somalija dzięki za pocieszenie ;) Jesteś dla mnie dobra - na święta człowiek staje się lepszy. :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 @Somalija Świetne słowotwórstwo. Słowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. : Po prostu czarują Dla mnie to baśń. Nieprzenikniona, choć zawsze aktualna. Taka bajka - samograjka, gra w uszach muzyka chwili czytania. Póżniej pozostaje cudna myśl. Ciekawe jest też to: Ot co. Pozdrawiam J.
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 @Justyna Adamczewska, ale mnie zawstydziłaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Uczę się pisać i wyrażać siebie. Dziękuję .
Justyna Adamczewska Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 @Somalija Nie bądź taka skromna, twój wiersz przemówił do mnie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też. :))) Obu nam życzę powodzenia. J.A.
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 @Justyna Adamczewska, to nie skromność tylko szczerość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Cieszę się, że zaciekawił Cię mój wiersz, jest trudny w odbiorze i niepokojący, ale dla mnie dość ważny. Pozdrawiam i życzę wielu poetyckich uniesień .
Justyna Adamczewska Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Somalija Dziękuję. Tobie również. to nie skromność tylko szczerość ba, ba, fakt szczerość ze sromnością pomyliłam, ale już się w sobie zbieram. Fajnego Sylwestra i N.ROKU. :))))
Rekomendowane odpowiedzi