Róża Owczarek Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 Bialutki opłatek Zapach grzybów i kapusty W całym domu Kolorowa choinka Pierwsza gwiazda na niebie I to co najważniejsze Spokój Miłość Rodzina uśmiechnięta Przy stole Nucąca kolędę Jedyna taka noc Jaśniejąca jak dzień Noc Bożego Narodzenia 4
[email protected] Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 @Róża Owczarek Mam wrażenie Różo, ze to napiękniejszy dzień w roku, którego pomimo chęci, nikt nam nie popsuje, on jest w sercach, tradycji, wrośnięty tak głęboko że sami nie zdajemy sobie z tego sprawy. Jak on mija, ulatują już Święta niczym spełniony miraż. Wszystkiego dobrego na resztę Świąt i Lepszego Nowego Roku. 1
Róża Owczarek Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 @[email protected] Dziękuję, również uważam że ten dzień ma w sobie coś magicznego. Życzę dużo zdrowia i spokoju na resztę świąt i radości w nadchodzącym roku. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Tekst taki sobie, ale klimat mi się podoba. To BN jest z wielu powodów dla mnie, zapewne jak dla większości z nas, zupełnie wyjątkowe, wiec i tęsknota do tradycyjnej normalności, którą odnajduję w wierszu, większa. Pozdrawiam świątecznie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witam - Świąteczny ten wiersz wie c sie podoba. Pozd. Swiątecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi