Somalija Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) wykradam potem czuwam bezradnie krzesząc ogień życie mnie kroi miesza rozcieram igły przyklejam krzywo gwiazdę mój syn się nie budzi choć wraca niebem krzycząc przechylam świat bezradność trawi szeleszczą blistry nie pomogę Edytowane 12 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 4
[email protected] Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 @Somalija U mnie Ago to samo, słucham etiudy-A-moll.
Somalija Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) @[email protected] Dziękuję za odwiedziny Grzesiu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam Cię znad mojej najważniejszej szuflady w kuchni: Nie przejmuj się, ugotuj sobie coś pysznego i posłuchaj starego przysłowia: ,, Gdy ręce zajmiesz, to głowa puści." Więc zmruż oko i leć wysoko... Edytowane 22 Grudnia 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 @SomalijaBo do szuflad nie zaglądam, stół mi pokaż, tak pro forma. Wesołych Świąt i pełni uśmiechu na twarzy.
Somalija Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 @[email protected] oj... stół nie gotowy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ale mam szopkę i ozdoby 1
[email protected] Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 @Somalija Tak się Ago rozgadałem, że o sercu zapomniałem. wybacz proszę masz i bierz, mam pytanie; czy je chcesz? Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 @[email protected] Nie wytrzymam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , patrz Grzesiu, jak długo się już znamy .
[email protected] Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 @Somalija A jednak przycisnąłem.
Somalija Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 @[email protected] Cóż, jak To mówi za poetą, nie jeden artysta: droga cnoty śliska...
Arsis Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 @Somalija dobry wieczór, a może i dobry dzień...
Somalija Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 @Arsis Cześć, odpoczywam sobie po obiedzie, chyba zwichnęłam sobie ostatni staw w serdecznym palcu lewej ręki...
Arsis Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 @Somalija a coś ty robiła tą ręką, że się zwichnęłaś, co?
Somalija Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 @Arsis A widzisz jaka gapa ze mnie. Nie pamiętam momentu uderzenia, ale wiesz w robocie ostatnio zamieć, więc jeśli się uderzyłam to nawet nie poczułam kiedyś, bo poleciałam dajej. Może też w czasie ćwiczeń, bo podjęłam wyzwanie poprawy brzucha po dwóch ciążach, co generalnie jest trudne, nawet dla mężczyzn, którzy nie rodzą, a brzuchy mają... musiałam się uderzyć hantlę...
Arsis Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 @Somalija no tak... nie przeforsowuj się, bo wyglądasz chyba ok, nie ma co przesadzać, a ja przesady nie lubię, aby wyglądać jak z obrazka...
Somalija Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 @Arsis Wyglądam chyba ok? Włodek, bo sobie nagrabisz...
Arsis Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 @Somalija no dobra, bez "chyba"...
Somalija Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 @Arsis A to zmienia postać rzeczy i możemy się dalej kolegować Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi