Iwa-Iwa Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Zima Gdy zima i chłód za oknem ja myślę że czuję ja myślę że wiem lecz tak naprawdę gubię się gubię się w tym zimnie gubię się w samotności co dalej wymyślę sprawię innym na te święta trochę radości bo u mnie sercu lód a ból głowy przeraża mnie każdego dnia boje się wstać boję się śnić bo sny mam takie że w nich... chociaż te święta myślę będą magiczne już wszystko ustalone kto będzie ubierać choinkę a gdy pierwsza gwiazdka zabłyśnie przystańmy na chwilkę do chwil radości i ukojenia nie róbmy nic od niechcenia bo każda chwila w życiu się liczy jak balsam do ciała w chwilach goryczy zapraszam na adres mojego bloga/ www.blogzyczen.wordpress.com Edytowane 23 Grudnia 2020 przez Iwa-Iwa (wyświetl historię edycji) 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witaj - piękna ta twoja wierszowa radość - Pozd.
duszka Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak ładnie i bez wysiłku odwracasz się w połowie wiersza od zimowego przygnebienia w kierunku ciepła i światła naszych serc, które według mnie własnie szczególnie zimą się budzi i wydostaje na zewnątrz. Życzę Ci go bardzo wiele - teraz w czasie świąt i po nich! :)
Iwa-Iwa Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 @duszka Dziękuję bardzo cenie Twoje zdanie jest piękne z całego serca dziękuję za uznanie i Wesołych Świąt!!! @Waldemar_Talar_Talar Pozdrowienia te o to odsyłam jako odpowiedź na Twój komentarz i dziękuję za miłe słowa super, ten dzień jednak będzie magiczny :) 1
Rekomendowane odpowiedzi