Pan Ropuch Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 milczysz tak jakbyś ostrzył słowa bezsilność opatuliła nas jak zmora coś o miłości cierpieniu i wierze przeleciało tobie przez łepetynę a tam znów grają przeminęło z wiatrem tak jakby nie mogło zostać zwyczajne dzisiaj 2
Gość Franek K Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Wszystko przemija z wiadrem, dlatego drewniany ceber lepsiejszy ;)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 bardzo fajne tylko słowo łepetyna wrzeszczy myśli poważne a tu dziecięca łepetyna na starej taśmie z celuloidu jak w życiu nam z wiatrem przeminęło szukasz oparcia we mnie w Bogu pragniesz pojąć istnienia dzieło Pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Mnie właśnie całkowita bezsilność ogarnęła z chwilą kiedy odsunęłam łóżko w pokoju córek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak poważnie to skupienie się na tu i teraz bywa bardzo trudne Pozdrawiam Ropucha Gdzie Ty byłeś jak Cię nie było?
Rekomendowane odpowiedzi