marekg Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 na tej twarzy nie było słońca spacer online bez wiatru i chłodu w górze ekranu kilka betlejemskich gwiazd dziś prześlę Ci mój głos i emotikon z radosną buźką grudniowe wiersze odczytam w głuchej przestrzeni potem wymodeluję bałwanka bez refleksji w białym śnie czarnej klawiatury 3
beta_b Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Wirtualne relacje, przy kompie kolacje. Plastikowy miś i śnieg. Może tak wygląda świat tylko my spragnieni? bb
WarszawiAnka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Wirtualne relacje mogą być czasem lepsze, niż te w realu. Namacalność nie musi zapewniać głębi. Nawet więzy krwi mogą być powierzchowne. Pozdrawiam 2
Lahaj Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 @marekg podoba mi się Twoje pisanie. podoba mi się biały sen czarnej klawiatury dużo klawiatur jest białych odwrotnie też by było ciekawie ;)) 1
Gabrys Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 wirtualność kto jest kim nie wiesz rzeczywistość wtedy poznasz prawdę pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 @iwonaroma : Dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 @Joachim Burbank : Dziękuję. :)
Rekomendowane odpowiedzi