Marek.zak1 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Raz młody człowiek, - Mistrzu, powiedzcie mi szczerze czy to w łożnicy ma trwać tylko dwa pacierze? - Nie, znacznie dłużej chłopcze przykładać się trzeba żeby sobie zasłużyć na wejście do nieba. Wg wiki, pacierz to około 25 sekund. 3
Czarek Płatak Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Heheeh, no, ale dobrze by w tym niebie chwilę po przebywać ;)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Hehehe wiesz, zależy jak szybko się będziesz modlił. Wszystko jest na tym swiecie bardzo relatywne. ;-)) Marku, weź wydaj te fraszki o Mistrzu. Masz tego już dużo, pewnie starczyłoby na tomiczek. Edytowane 13 Grudnia 2020 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, zgadza się, szybkość, czas to wszystko jest względne. Fraszki będę szykował do publikacji, ale na razie myślę o jakimś wydaniu internetowym. Mam nawet tytuł "Jak żyć". Pozdrawiam i czekam na jakiś nowy magiczny sonet. M 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Super! W ogóle widzę, że wena Cię nie opuszcza, i bardzo dobrze. Nie wiem kiedy będzie nastepny sonet ale pewnie coś tam jeszcze naskrobię zanim się zestarzeję. ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi