violetta Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Oddaję oczy, a ty całujesz. Ręką pokazujesz porę roku, wnętrze dłoni niczym stała gwiazda. Wsłuchani nawzajem chodzimy delikatnie na czubkach palców, z roześmianym spojrzeniem, niby przypadkowe dotknięcie. Zmysłowym tańcem stopniowo pokazuję się jak striptizerka, oczekując rozpięcia haftek stanika. Wystawiam twarz na anemiczne słońce. 2
Lidia Maria Concertina Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 @valeria A "On" rozbiera się w świetle zachodzącego księżyca... Pozdrawiam! :) 1
fregamo Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 @valeria Ten ostatni wers...cóż. Pozdrawiam
violetta Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 to taki topiący się wiersz :)
Tomasz Kucina Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 Całkiem zmysłowe to pory roku ;) Pozdrawiam sumiennie ;) 1
violetta Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 chodzą za mną, kiedy mi zimno, myślę o lecie:) dziękuję, że się podobają całkiem:) 1
Tomasz Kucina Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byle do lata skoro jest pożywne, i mnóstwo witaminki A ;) 1
violetta Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 mogę mieć zimę, ale ciepły dom :)
Tomasz Kucina Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Lekko sensualny ale czysty jest to wiersz. U mnie duży plus. Biegnę bo skoki narciarskie, a młodzi Polacy skaczą podobno rewelacyjnie, zapraszają w domciu do oglądania, mój "balonowy" wiersz którego sobie zażyczyłaś wrzucę w przerwie miedzy seriami skoków. Ten tutaj Twój najlepszy utwór. Masz talent ;) Pozdrawiam. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji)
ais Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 To jest takie zabawne, że gdybym była kotką, albo piesią, to położyłabym się na dywaniku i tarzała ze śmiechu na grzbiecie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi