Ten utwór został doceniony przez użytkowników. WarszawiAnka Opublikowano 30 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) budowałam r u n ę ł o rzeźbiłam po pę ka ło malowałam wyblakło lepiłam _s_ _ t_ _a _ j_ _a _ _ ł_ o_ rozniecałam z g a s ł o zasadziłam ch ł s o u chroniłam przepadło Edytowane 2 Grudnia 2020 przez WarszawiAnka korekta (wyświetl historię edycji) 12
WarszawiAnka Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 @JAPA : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 @Marek.zak1 : Dziękuję za Twój głos. :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Eksperymentujesz? :-) Kurczę, jak dawno mnie tutaj nie było. 1
Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Fajna sztuczka. zwłaszcza z tym uschnięciem. Pozdrawiam. FK.
WarszawiAnka Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Wędrowiec.1984 : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to rodzaj eksperymentu. Dlatego umieściłam go w dziale "Zabawy słowem", chociaż treść zabawna nie jest. Cieszę się, że wracasz po długiej przerwie. Mam nadzieję, że zdrowie dopisuje? Pozdrawiam
Wędrowiec.1984 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, zdrowie tak ale czasu nie ma. :(
WarszawiAnka Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Franek K : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję - zaczęłam pisać ten tekst w zwykły sposób, pomysł na wizualizację pojawił się w trakcie. :) Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tak jak u mnie. :(
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Super pomysł i wykonanie :))) Może jedynie pod 'rozniecałam' - 'zgasło' zapisać drobniutkimi ale wytłuszczonymi rozstrzelonymi literkami - żeby wyglądało jak...popiół? spalone drobinki? 1
WarszawiAnka Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję, cieszę się, że tak Ci się spodobało, chociaż treść jest niewesoła... Pisząc "zgasło" szarą czcionką miałam raczej na kolor wygasłego ogniska, ale Twoj pomysł mnie zaciekawił. Zmieniłam - jak teraz? Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie się bardzo podoba :) Również pozdrowienia
WarszawiAnka Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też się podoba - dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 @Leszczym : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 @Wieszcz Doslowny : Dziękuję za Twoj głos. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ciekawy eksperyment, chociaż poszczególne sentencje jakbym już gdzieś spotkał. Pozdrawiam 1
WarszawiAnka Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Sylwester_Lasota : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Cóż, fiasko nie jest tematem odkrywczym, niejednemu runęło i przepadło. Nie wzorowałam się jednak na niczym, to kwestia osobistych doświadczeń. Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Agrafka : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za refleksje. Spełnienie bądź niespełnienie życzeń to temat-rzeka i długo można by dyskutować. Wszystko zalęzż od rodzaju życzeń, jakie mamy. Jeśli są to zwykłe kaprysy, lub lekkomyślne zachcianki, to rzeczywiście lepiej, że się nie spełniają. Niejednokrotnie jednak pragniemy po prostu poukładać istotne sprawy w tym zagmatwanym życiu - i mamy ciągle pod górkę, a co zbudujemy, to sie zaraz sypie. Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 @Agrafka : Dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 @Lahaj : Dziękuję za Twój głos. :)
Rekomendowane odpowiedzi