Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 Było czółenko damskie, dość zgrabne wąskie, wysmukłe i wręcz powabne pech się pojawił, bo właścicielka światowej sławy super modelka... To, co się stało opowiem w skrócie, stawia czółenko przy męskim bucie nie przeczuwając nieszczęścia skutku mówiąc czółenka mi pilnuj butku. Pełna nadziei i w dobrej wierze w innych bucikach jest na spacerze i nie przeczuwa, bo i dlaczego że stać się może coś okropnego. Tutaj tymczasem dramat się toczy bo ze zdumienia czółenko oczy przeciera, własnym oczom nie wierzy bo to nie bucik, lecz but się jeży. Patrzy a z buta wychodzi buta i arogancja i kawał chama szybko uciekła na inną półkę tam jest szczęśliwa, chociaż jest sama. 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 przysłuchiwały się mknącej chwilce szare znoszone gumofilce i smutne oczy miały chłopaki czółenko bucik nie ich klasy w fajrant rzucone w ciemnym kącie w smrodzie onucy pranej w piątek w weekend ta nóżka zgrabna i cienka wzuwała czule swe czółenka na co dzień za to pani magister zwykła zostawiać siły wszystkie muszę wam zdradzić i nie da rady że budowała autostrady i gumofilce zerkały smutno bo myśl na koniec rzekły krótką swe miejsce w życiu znasz i je znosisz a wyżej nerek nie podskoczysz pozdrawiam 3
Gość Franek K Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 @Henryk_Jakowiec: @Jacek_Suchowicz Dokazywał raz na plaży Dżolo wielki jak się patrzy Miał na szyi łańcuch złoty Oraz inne bibeloty Leciały nań więc kobitki Lecz cóż to? Wytarte łydki? - Nie dokazuj tu cowboyu Bo na co dzień robisz w gnoju!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 @Franek K Ten ów macho lub inaczej według ciebie ten ów dżolo po spacerze brzegiem plaży na sopockie wdepnął molo zdjął kowbojki i od razu lud rozpierzchnął się na boki bo gdy ujrzał bose nogi przez lud przeszedł pomruk trwogi. Całe stopy upaprane czymś, co łajno przypomina facet chciał zabłysnąć szpanem lecz przeliczył się chłopina choć na szyi dyndał łańcuch pozłacany a nie złoty to nie przyćmił swoim blaskiem ciała od stóp po klejnoty. Serdecznie pozdrawiam:) 1
Gość Franek K Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 @Henryk_Jakowiec Bo ten klejnot to mu dyndał Tak samo jak łańcuch złoty I nie jestem wcale pewny Czy był zdolny do roboty Pozdrawiam :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 @Franek K Miał na sobie facet majtki choć obcisłe, lecz z flaneli a flanela nie prześwita więc klejnotów nie widzieli. Serdecznie pozdrawiam:) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doczekały poniedziałku gumofilce w kąt rzucone bo to one teraz będą prezentować się z fasonem a że nadal zabłocone dla nich żadna to nowina dla nich liczy się ta chwila gdy wspomniana tu dziewczyna włoży do nich swoje nóżki nóżki gładsze niż aksamit gdyby mogły gumofilce eksplodować jak dynamit to z radości i ze szczęścia tak by pewnie świętowały a zrzucone w kąt czółenka w łzach z zazdrości zzieleniały. Taka to już kolej losu sytuacje się zmieniają z rana jeszcze cię hołubią a wieczorem opluwają. Serdecznie pozdrawiam:) 2
Bogdan Brzozka Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 @Henryk_Jakowiec @Jacek_Suchowicz @Franek K Panowie, zrobiliście mi wieczór - dziękuję - kocham Was normalnie. Czółenko w kąt się schowało gumofilc z za rogu łypie bucik tuptając nieśmiało zawiązał się był i chlipie. I nastrój zrobił się ciężki trep coś pod nosem wybąkał: czemuż my nie tak otwarci jak klapek czy też japonka. Ja - trep - to sobie poradzę, lecz Wy dusicie się w smrodzie pójdźmy depresję swą leczyć wespół - w Daichmanna ogrodzie. ;)) 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 @Bogdan Brzozka Na to się odezwał laczek maminsynek znany płaczek o mnie też, choć ze dwa słowa w dzień mnie depczą potem chowa na noc pani mnie pod łóżko mówiąc stój do rana służko pani leże swoje mości a ja stoję sam w ciemności chyba pewnie stąd wyjadę tam gdzie dadzą mi posadę dużo lepszą od bamboszy i tam będę się panoszył. Serdecznie pozdrawiam:)
Bogdan Brzozka Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) @Henryk_Jakowiec ;))) Czyżbyś chciał powiedzieć, Heniu, że pantofla chcą z Cię zrobić? idź się pomódl - tam w Licheniu wiedzą jak Cię wyswobodzić. Dadzą Ci do kawy bromu, i powiedzą: wrzuć na taczkę balast, co Ci dają w domu mówiąc krótko - nie bądź laczkiem. ;))) Pozdrawiam serdelecznie! Edytowane 20 Listopada 2020 przez Bogdan Brzozka (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 @Bogdan Brzozka Jeśli obu wie co robić ale nadal stoją w blokach to ich żółw a także ślimak wnet przegoni i podskokach uda się tam gdzie potrzeba gdzie przyjmują wynalazki a gdy mu nadadzą pakiet to do marszałkowej laski złoży swoją propozycję zacytuję pierwsze słowa że nie później jak za miesiąc ma ustawa być gotowa które buty mogą mówić, które z boku cicho siedzieć także czekam na ustawę bo ja także chcę to wiedzieć. Serdecznie pozdrawiam:) 1
Bogdan Brzozka Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) Może jednak niech spraw buc ich ;) ustawą nie reguluje dopiero namieszać może powiem Ci; przez skórę czuję że ciżemka, klapek, botek słupek, szpilka, na koturnie przegra - kiedy na nie glany, oficerki wyślą durne. I dołączą te podkute - szpilki krzykną - chodźcie z nami! i zakończą sprawę butne - zomowskie - z opinaczami. Pozdrawiam sobotnio. :) Edytowane 21 Listopada 2020 przez Bogdan Brzozka (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 @Bogdan Brzozka A kalosze? Wszak to one z sędziowaniem kontakt mają sam słyszałem na stadionie sędzia kalosz - tak wołają. Odezwały się wodery gdy o lanie wody chodzi my jesteśmy najważniejsze w wędkowaniu i w powodzi. Gdy wodery zakończyły to się korki odezwały i się noszą niczym pawie, że piłkarzy pokopały. Z tego można wysnuć wniosek że z butami nie tak łatwo czy klejone na butapren czy zszywane mocną dratwą. Pozdrawiam serdecznie:) 1
Bogdan Brzozka Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 @Henryk_Jakowiec A znów trampki, tenisówki (za moich czasów ,,Juniorki") Dziś ,,Adasie", ,,Najki"- nówki (kiedyś na nie szyto worki). Gdy do szkoły w zabłoconych butach wlazłeś na dopiero wyfroterowany parkiet od woźnej dostałeś ścierą. Bo obuwie na sportowe zmienić było obowiązkiem (na wu ef cię nie wpuścili jeszcze ci puścili wiązkę) Pozdrawiam bardzo. :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 @Bogdan Brzozka Tak, to są odległe dzieje w mej młodości wracam czasy wtedy w Polsce nikt nie słyszał żeby były adidasy. Przypominam sobie także buty zwały się traktory i zdawały swój egzamin nawet, kiedy mróz był spory. Zaś szlagierem mej młodości były buty "Bitelsówy" kosztowały nie tak mało zawsze ponad cztery stówy. Szyk się nimi zadawało wśród kolegów, koleżanek, które na nie spoglądały tak ukradkiem zza firanek. Serdecznie pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi