Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Życie niesprawiedliwe, bagno mym domem. Krzyk codziennością, posiniaczone dłonie. Głowa siadła już dawno; łzy nieposkromione. Dzikie zwierzę w klatce, pogodziło się z losem. Na świat przez kratę patrzy; marzenia ulotne. To co najważniejsze, skutecznie uziemione. Przeraźliwa pustka, pragnienia ustały. Rutyna ustaliła już twe dalsze plany. Więzy krwi nadszarpnięte, pewność siebie odeszła. Proste decyzje stały się nie do podjęcia. Gdzie podziały się czasy, gdy ciemna noc była piękna? Gdzie się podziały głosy? Czemu w głowie ich nie ma ?  
    • @Jacek_Suchowicz   dziękuję Jacek :) Pozdrawiam!  @MIROSŁAW C.   niczym mleko w tubce

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

dziękuję pozdrawiam!  @Nata_Kruk   nie wiem dlaczego? Może coś mnie łączy z Somaliją? Tylko co ? Jestem Kobietą i nikim innym nie zamierzam być! Nie rozumiem potrzeby dublowania kont …i wewnętrznie się z tym po prostu nie zgadzam! Nie wiem czy to mnie bardziej śmieszy czy przeraża …?   pozdrawiam Ciebie serdecznie Nata :) i dziękuję:)               
    • @Ernest Guzik nie, ale wiele osób mówi, że nie chce dożyć starości. No właśnie. A kiedy zaczyna się starość? @Ernest Guzik ja zawsze chciałam dożyć do 100 lat.
    • @Poet Ka też się czułaś tak, jak ja teraz?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Marek.zak1 ;)))) dziękuję pięknie, miło mi niezmiernie być inspiracją do tak fajnego i w istocie słusznego i mądrego tekstu :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...