Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jazzkółka Opublikowano 10 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) "Mruczando sentymentalne" znowu śniłam śniłam dzisiaj tamten sen pachniał zbożnie szczęściem pachniał tamten chleb ręce babci szorstkie ciepło przytulały a za piecem świerszczy ciche serenady zegar tykał wszystkich równo bez wyjątku gdy za piecem kocie czary mrużąc oczko wymruczały do mnie jeszcze nie budź się wróć do baśni baśnij z nami to co chcesz znowu śniłam śniłam miłość czy ty też Edytowane 10 Listopada 2020 przez opal (wyświetl historię edycji) 10
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Witam - czule dziś u ciebie a tak lubie. Spokojnej nocy życzę. 1
Gość Franek K Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Fajne to mruczando :)
Magdalena_Blu Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 @opal Sympatyczne:) 1
Czarek Płatak Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Podoba mi się tempo, weryfikacja i ta nutka sentymentalizmu. Z pozdrowieniem :) 1
Rekomendowane odpowiedzi