Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Nata_Kruk @Migrena @Deonix_

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

"Bądź jak wiatr, który rzuca się w przestrzeń z jaskini skalnej. Wznoś się wyżej, coraz wyżej…"   Dziękuję bardzo za wszystkie ślady zainteresowania, pozdrawiam. 
    • @Annna2   super ! dyskutujemy !   a puste kościoły ?   a spadek IQ ludzi w europie o 12 punktów w ciągu 25 lat ?   a gigantyczny wzrost śmierci młodych ludzi ( w USA - o 37 % w ostatnich latach) ? narkotyki, alkohol, bezsens życia ?   a perspektywy mieszkaniowe młodych ludzi w Polsce ?   a bezsensowny konsumpcjonizm ?   a totalna degradacja środowiska ?   a zapaść służby zdrowia na całym świecie ? ludzie umierają na normalne zakażenia które dawniej leczono antybiotykami - dzisiaj już nie działaja i od 30 lat nie wynaleziono nic nowego ?   a wreszcie zapach nuklearnej zagłady - zajrzyj na uniwersytet w Chicago.. na Doomsday Clock !   a styl życia młodych ludzi ? żyja i kochają się przez ekran.   mało ?    
    • @Waldemar_Talar_Talar No Waldemarze, zmień ostatnie słowo, proszę...  A chcesz żeby Twoja Pani napisała co Ty robisz na widok zgrabnych dziewczyn?
    • @Berenika97Z Poetką się można dogadać, nie inaczej, w sensie zgody :)
    • @huzarc Dziękuję! Rzadko ktoś czyta tak uważnie - te słowa o ironii i czułości zarazem trafiły prosto w intencję. Pozdrawiam serdecznie. :) @Annna2Trochę tak, taki subtelny ten poranek. :)Cieszę się, że "zobaczyłaś" kogoś w tle.  Bardzo dziękuję!  @Marek.zak1Bardzo dziękuję! Rzeczywiście warto :))  @MigrenaDziękuję! Twój komentarz sprawił, że zobaczyłam swój wiersz na nowo - i że warto było go napisać. :) @Alicja_WysockaBardzo dziękuję! "Na kawę i na poezję i niech mi nikt nie próbuje zmieniać tego, co moje." - ostatnio chyba mam podobnie. :))) Zawsze chciałam mieć jakby "siostrzaną duszę"  - przemiłe słowa i dzięki za nie. :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...