Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Kwiatuszek   Człowiek się przyzwyczaja.
    • @Naram-sin Jest tak jak napisałeś.  Pozdrawiam 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak mama mi mówiła, ale ja nie mogę teraz wstać więc nie zobaczę.     To ślicznie.
    • A to niespodzianka! Zapraszam do obejrzenia programu „Słownik polsko@polski” na antenie TVP Polonia już 26 maja o godz. 18.15. Będzie coś o palindromach właśnie. Po emisji program można bezpłatnie obejrzeć na VOD: https://vod.tvp.pl/website/slownik-polskopolski,296452/video 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @violetta                                         A oprócz nazwiska   ważne jest pochodzenie do trzeciego pokolenia wstecz, także: poglądy...   1. Generał Rajmund Andrzejczak, 2. Marszałek Krzysztof Bosak, 3. Adwokat Paweł Jabłoński   lub pan Grzegorz Braun - innych kandydatów nie widzę, zaraz pani wyjaśnię...   - Artur Bartoszewicz - nie znam tego pana,   - Magdalena Biejat - skrajna lewaczka i nienawidzi mężczyzn,   - Grzegorz Braun - jest człowiekiem w średnim wieku i jest heretykiem - został wyrzucony z kościoła rzymskokatolickiego za mówienie prawdy,   - Szymon Hołownia - zwykły dziennikarz, który przypadkowo został marszałkiem Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej,   - Marek Jakubiak - kiedyś był właścicielem firmy piwowarskiej i upijał młodych Polaków,   - Maciej Maciak - nie znam tego pana,   - Sławomir Mentzen - gdybym na niego zagłosował - zostałbym wyrzucony na warszawską kostkę brukową, ma poglądy antysocjalne i ultrawolnorynkowe, człowiek bez jakichkolwiek zasad moralnych - preferuje wyścig szczurów - jego miejsce jest w międzynarodowych korporacjach,   - Karol Nawrocki - nie przeprowadził ekshumacji w Wiźnie i w Jedwabnem i na Wołyniu jako prezes Instytutu Pamięci Narodowej, chociaż: miał taki obowiązek,   - Joanna Senyszyn - stara komunistka i panna lekkich obyczajów - widać po ustach,   - Krzysztof Stanowski - dziennikarz, który miał powiązania z mafią piłkarską,   - Rafał Trzaskowski - jest współodpowiedzialny razem z Donaldem Tuskiem i Hanną Gronkiewicz-Waltz za bezprawne wyrzucenie mojej osoby na warszawską kostkę brukową i było to kilka lat temu w samym październiku - tuż przed terminem ochronnym,   - Marek Woch - nie znam tego pana,   - Adrian Zandberg - wyjątkowo skrajnym lewak - jest jeszcze gorszy od Magdaleny Biejat    i tyle na temat...   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...