ais Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Lubię ser bo jest żółtego koloru bo ma dziurki innego wzoru bo jest miękki albo twardy w plastrach, warkocz lub przetarty lubię go na pizzy i w makaronie latem, zimą, czy innym sezonie lubię też ser biały i serek pleśniowy lubię na ciepło i zimno i gdy jest na kanapkach też nie jest mi przykro lubię gdy na półce jest w lodówce, a gdy go braknie to czuję pustkę. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 16 Października 2020 przez ais (wyświetl historię edycji) 7
violetta Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 ładny wierszyk o serze, można się zrobić głodnym. 1
Astro Maestro Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 :) dodałabym 'też' lubię też ser biały i serek pleśniowy bo na początku piszesz, że lubisz ser, bo jest żółtego koloru co jakby wyłącza pozostałe P.S. Ais, kochanie, cudny masz ten nowy awatar ale wiesz jak on daje po oczach?! 1
Gabrys Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 za dużo jest - jest , ale pomysł fajny 1
Pan Ropuch Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 a ja nigdy nie napisałem o serze bo myślałem, że każdy go i tak lubi. ;) kozi owczy mozzarella feta twaróg oscypek gouda halumi pleśniowy stilton brie topiony parmezan cheddar śmietankowy oj lubię bardzo nie ma to jak latem deska serów winogrona orzechy i białe zmrożone wino Pozdrawiam Pan Ropuch 1
ais Opublikowano 16 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2020 @valeria Nom, to smacznego! :))) @Wieszcz Doslowny Dziękuję, bo nie znałam! :))) @iwonaroma Kochanie, dodałam też i też zmieniłam avatarro! :))) @Gabrys Jest dużo jest, bo ser jest... mniam! :))) @a...a Ale jaki pyszny! :))) @Pan Ropuch Mniamciu mniamciu, narobiłeś smaka! :))) @Jacek_K @Gathas @KQ.normalonosc @Radosław Serdecznie dziękuję za komentarze i serduszka :))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Gość Radosław Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2020 Wiersz ma moc sprawczą. Po przeczytaniu poszedłem do sklepu. Kupiłem Goudę , pieczarki, bagietki i keczup Krzepki Radek (od lat w szkle). Pozdrowionka
iwonaroma Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2020 :) no, wreszcie można patrzeć na awatar bez zagrożenia utraty wzroku ;) 1
w kropki bordo Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2020 @ais "Reklama za którą mi jeszcze nikt nie zapłacił"....ais wiesz ile ja muszę czekać na kasę, w tej branży tak mają Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znam to z autopsji. Pozdrawiam:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2020 Weszłam dla tytułu, ponieważ nie cierpię reklam... a tu o .. serku.. i to żółtym, który akurat bardzo lubię. Ostatni wers odczuwam podobnie... gdy go brak, czuję 'pustkę'... ;) ogólnie, pozytywnie odbieram treść. Pozdrawiam. 1
ais Opublikowano 17 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 @w kropki bordo Domyślam się, że jest to proces długotrwały, ale nie znam szczegółów. Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam. @Nata_Kruk Przykre jest to, że teraz wszystko, co dobre i smaczne nie ma żadnego związku ze zdrową żywnością. Ser żółty można kupić za niewielkie pieniądze, ale czy to jest prawdziwy produkt, czy tylko tablica Mendelejewa, którą nałogowo w siebie wpychamy? Dziękuję za komentatrz. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi