Pan Ropuch Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 spójrz miła oto jestem spojrzała spójrz miły oto jestem spojrzałem spójrzcie mili oto jesteśmy spojrzeli gdyby potrafili ronić łzy przyszło by im zapłakać 2
[email protected] Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 @Pan Ropuch Spojrzeli, a nie widzieli, dlaczego? Pyta Grzegorz. Pozdrawiam, odpowiedz? 1
Pan Ropuch Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 @[email protected] Nie wiem Grzegorzu - po prostu nie wiem :) Pozdrawiam Pan Ropuch 1
[email protected] Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 @Pan Ropuch Kto się dziś przyzna że nie wie? Przyłoży na oślep w potrzebie. Pozdrawiam za odwagę. 1
Pan Ropuch Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Jam starowierca ;) do nie wiedzy mam szacunek i najpierwszy pomyślunek ze mnie brzmi i brzmieć będzie wiem, że nic nie wiem Pozdrawiam Pan Ropuch
Rekomendowane odpowiedzi