tetu Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 na granicy światów czas zmienia kierunek łamie szept w półsłowo — nie pozwala wejść w atmosferę wrzucam wiersz jest wróżbą — miejscem spotkań do których pragnę wracać duchem oraz ciałem odmierzam przestrzeń pustka wypala dziury syci się tęsknotą z tym żyję i zasypiam jestem głodna słów krążą po orbicie zanurzone w ciemnościach jak ten wiersz o falistych brzegach co powstał z naszych tkanek dlatego tyle go we mnie ile może się zmieścić w rozedrganym powietrzu nieobojętny kosmos wygładza martwy naskórek 6
[email protected] Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 @tetu "Głodna słów"- tak mi mów, ja także niesyty i ostatnie szlify. Miłego wieczoru Tetu, mnie przekonałaś. 1
jazzkółka Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 @tetu Cudnie dzielisz wersy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tej "wróżby" można czytać, i czytać. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 Witam - duży plus i serduszko za ten wiersz. Ciepłej nocy życzę. 1
beta_b Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładne, całość też płynie, b 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 no i warto było dzisiaj wejść na forum.. 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ćwierć wieku temu zafascynowany głosem Bajora myślałem że na granicy łez czas zmienia kierunek. Twój wiersz mi to przypomniał. Dziękuję i pozdrawiam 1
tetu Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2020 Bardzo wszystkim dziękuję za komentarze i serducha. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi