Nelson Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Może w swobodzie Mógł poddać bym się Położyć na ciepłym kocu I zapomnieć, że przecież ja tu Sam nie wiem dla kogo Widuje momentem Ludzi opuszczonych Panie Doktorze, ja nie przysięgałem Jak Ty Jestem Ratownikiem Medycznym i I I Zawsze nim będę. Więc bunkruj się dalej Panie Doktorze Mam nadzieje, że sam sobie pomożesz Sypie się już chyba wszystko Ale nie mam pojęcia. Dlaczego się zamknąłeś Czego się boisz Panie Doktorze Przecież ja z dyżuru nie uciekłem Czemu ja tu a Ty tam jesteś. Studiowałem tylko 3 lata A do boju jestem od Ciebie gotowy Tysiąckroć lepiej. Ty możesz Panie Doktorze odmówić przyjazdu Dzieląc się powszechnie swoim bohaterstwem A ja wsiadam do ambulansu ratownictwa, robiąc to Co potrafię od Ciebie znacznie lepiej. 1300/1600 karetek w Polsce jest obsadzone Dwoma ratownikami medycznymi. 1
miauczenie owies Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co to za kalekie zdanie? Treść, choć bardzo kaleka, to nieobojętna dla czytelnika. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jazzkółka Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @miauczenie owies Orzekaz zacny, @miauczenie owies
Gość Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 No ba życie! Ja jutro będę dzwonić w sprawie teleporady! Bo gardło mi dziś ból rozrywa a przecież nikt mi antybiotyku na pogotowiu nie przepisze ... Masakra z tą naszą cudowną służbą zdrowia Pozdrawiam autora Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jazzkółka Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @opal przekaz zacny,miało być Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A forma potyka się pewnie od emocji (mz najbardziej drugi wers i czwarta zwrotka od dołu) PS Dla ratowników - szacunek i podziękowania!
Rekomendowane odpowiedzi