JaKuba Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 szaleńczo walisz do drzwi wchodzisz z brudnymi buciorami w moje wyremontowane dzisiaj rzucasz przemoczoną koszulę na podłogę którą jeszcze rano szorowałem z zaniedbań i wczorajszych weselisk umyslu chwiejnym krokiem snując się ściągasz z siebie resztę ubrań i rozrzucając je w około uśmiechasz się zalotnie a młodzieńczy niedosyt tańczy w kącikach ust kocham gdy kłamiesz gdy omamiasz mnie a ja udaję zdziwienie że nie spodziewałem się wizyty choć co wieczór przychodzisz by przynieść początek końcom i znikać w równości wskazówek a gdy dobudzę swe zmysły myśli ważące tony spadną nagle i wściekle a trzęsące ręce uchwycą gorzką końcówkę wczoraj bym zdołał z siebie wydusić że dziś to ten ostatni raz 3
Gość Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Ładnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię takie liryczno klimatyczne wiersze z odrobiną zadziora
miauczenie owies Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Ja też kocham, gdy kłamiesz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Witam - no i proszę nawet kłamstwo może cieszyć. Podoba sie. Pozd.
Luule Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Ciekawy, bardzo podoba mi się konstrukcja 1 strofki. choć niestety nie do końca odczytuję czy to rzeczywiście ktoś przychodzi, czy to coś wewnątrz peela, jakaś odwieczna walka;) pozdrawiam
JaKuba Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Dziękuję wszystkim za wizytę :)
jazzkółka Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @JaKuba Podoba Misię, najbardziej końcówka (tylko że dwa razy zaczynasz wers od "a", to trochę mnie uwiera przy czytaniu)
Rekomendowane odpowiedzi