Gość Franek K Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) Świstak ze świstunką Grali w karty w wista, Siedząc na Świstówce, A wiatr wokół świstał. Stawką były wiśnie, Grali nie na żarty. W powietrzu ze świstem Aż świstały karty. Świstak zawistował - Znaczy kartę cisnął, Kiedy wiatr z podziwem Wszystkie karty świsnął. Świsnęła świstunka I świstak też świsnął - Świnia z tego wiatru, A niech go drzwi ścisną! A wiatr znów zaświstał I świsnął też wiśnie. Tak przepadło wszystko. Niech to dunder świśnie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 dunder :) jak dawno tego nie słyszałem świetnie rozrywasz czytelnika, taka rozrywka wskazana, przynajmniej dla mnie Pozdrawiam :)
tetu Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Zostawiam uśmiech:) Fajna zabawa słowem.
Pan Ropuch Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Znam się osobiście z dundrem - fajny elektryzujący chłopak. Pozdrawiam Pan Ropuch
Gość Franek K Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 @beta_b Dzięki Beta, ale jaki tam ze mnie miszcz ;) @lich_o Dzięki. Dundry w Tatrach często świstają, więc trzeba uważać. Pozdrawiam. FK. @tetu Dzięki Tetu. Za czytanie i za uśmiech :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Witam - no to się na świstało...fajne to to. Pozd.
Gość Franek K Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 @Pan Ropuch Elektryzuje jak cholera ;) @iwonaroma Dzięki Iwono. Pozdrawiam miodnie. Moja własna pszczoła dziabnęła mnie w policzek :/ @Waldemar_Talar_Talar Się cieszę, że się podoba :) Pozdrawiam. FK.
Gość Franek K Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @dot. Tak mogło być :) Mogli też zacząć świntuszyć ;) Dzięki Dot. Pozdrawiam świszcząco :)
Johny Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @Franek K Świetna zabawa słowem. Przeczytałem z uśmiechem :).
WarszawiAnka Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 Mogę się już tylko zgodzić z Przedmówcami. :))) Pozdrawiam
jazzkółka Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @Franek K fiuu....! (@Franek K Świszczę/gwiżdżę z podziwu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
W_ita_M. Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @Franek K No i wszystko przy tym wyświstało łącznie z talią kart. Bo świstało, i to nieźle.
Gość Franek K Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 @Johny Dzięki i pozdrawiam. FK. @WarszawiAnka Zawsze można polemizować ;) Dzięki Aniu i pozdrawiam. FK. @opal :)))) @Marianna- Tak właśnie było :) Dzięki Marianno i pozdrawiam. FK.
Gość Franek K Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2020 @Konrad Koper; @Allicja; @Pan Ropuch; @tetu; @a...a; @Marcin Krzysica; @dmnkgl; @Marek.zak1 Dzięki za czytanie i ❤. Pozdrawiam. FK.
Bogdan Brzozka Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 Mega!!! Wnuczce przekażę, niech ćwiczy. :)
Gość Franek K Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 @Bogdan Brzozka Dzięki. Niech poświstuje na zdrowie :)
Rekomendowane odpowiedzi