tetu Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 wszystko co mam co dał mi świat noszę w sobie by kiedyś ci dać* najbardziej przekonuje mnie czerń jest gładka miedzy jednym wszechświatem a drugim rozpięte skrzydła nietoperzy — krzyk i coś co rozpycha od środka wystarczy uwolnić kształt nadać formie początek nieskończone niech będzie pokarmem poza czasem a realnym bytem jesteśmy teorią wszystkiego nie da się zrozumieć trzeba znaleźć klucz przejść na drugą stronę uwierzyć że to co tak naprawdę umiera jest źródłem u którego my sprzed początku rozpinamy skrzydła Wracam do domu - Justyna Steczkowska* 5
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) fajne :D żeby nie napisać dosadniej :D Edytowane 2 Października 2020 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Nieodparte skojarzenie: Wielki Wybuch. Pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 @tetu Za Marcinem powiem dosadniej - świetny wiersz, czyżby nasza perspektywa upadku była tak bliska? Pozdrawiam Tetu, miłego wieczora.
Deonix_ Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Zaczyna się od przytłaczającej głębi i konczy powietrznym rozwarciem. Tak jak wiele ważnych (jeśli nie najważniejszych i kluczowych!) spraw w życiu. Podoba się, jak zazwyczaj. Choć motto w pierwszej chwili odczułam jako (wybacz określenie!) popierdółkowate i nie przystające :) Ale teraz mi się wszystko zlało w logiczny kompozyt :) Pozdrawiam :) D.
tetu Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie, trzeba było przywalić;) Pozdrawiam. Warszawianko, dobrą ścieżką idziesz;) dzięki. Grzesiu, tego nie wie nikt. Wszystko jest możliwe. Deo, popierdółkowate?!:D Niemożliwa jesteś :D Chyba mnie już trochę znasz i wiesz, że u mnie możesz głośno myśleć, zawsze. Najważniejsze, że sama doszłaś do tego i to poukładałaś. Zdecydowałam się na ten cytat, ponieważ chciałam połączyć po trosze fizykalność z duchowością. Myślę, że ów motto doskonale spina te dwie sfery oddając charakter tego co miałam na myśli. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ślad. 1
jazzkółka Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 @tetu Wzruszył mnie Twój Wiersz. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi