Andrew Alexandre Owie Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Syn przyszedł do swojej matki I powiedział jej, że wiewiórka z bocznej ulicy Miałam wybrać dla niego garnitur w sklepie. @Andrew Alexandre Owie Ciao, mamusiu, sorry! DISCLAIMER この 作品 はフィクションですThis Work is a Fiction! Ta praca to fikcja! Edytowane 27 Września 2020 przez Andrew Alexandre Owie (wyświetl historię edycji) 1
Konrad Koper Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 @Andrew Alexandre Owie tylko ten !??
Andrew Alexandre Owie Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 @ais Puść wodze wyobraźni, ten hоkku może być na przykład klinicznym obrazem delirium tremens. @Konrad Koper Nie tylko ten, ale ja też. Mógłbym coś zapalić i to napisać. Wiewiórki mnie kochają. Kupują garnitury, żeby przekupić. Mama tego nie lubi. Nazywa ich bogatymi dziwkami. Sza-lu-la! Sza-buda-da. Oh, yeah! 1
Andrew Alexandre Owie Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 @Andrew Alexandre Owie Co za cios w matczyny egoizm! @Andrew Alexandre Owie Wiewiórka to alegoria czy halucynacja?
Andrew Alexandre Owie Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 https://poezja.org/utwor/182244-idę-palę-niezły-spacer -fajny-dym/ oraz https://poezja.org/utwor/182103-damme-dama/
ais Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 @Andrew Alexandre Owie Dziękuję za wytłumaczenie. Ciut rozjaśniłeś mi obraz. Pozdrawiam. ps. Fajnie, że tworzysz coś innego, innowacyjnego, inspirującego, choć zagmatwanego.
Andrew Alexandre Owie Opublikowano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 @ais @aisEch, drogi przyjacielu, gdyby to było takie proste. Nie jestem autorem, a tylko tłumaczem. A te pomieszane innowacje mają miejsce w ramach obiektywnego procesu literackiego. Po prostu rozumiem to trochę lepiej i interpretuję na swój własny sposób, ale to nie znaczy, że mam rację.
Rekomendowane odpowiedzi