Andrzej_Wojnowski Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 siedzę sobie piórem skrobie takie czasy kwarantanna jesień grzeje a ja nie wiem chyba jestem jednak wariat myślę jak tu uciec z domu w którym już grasuje covid wczoraj plany a dziś z rana email z sanepidu przyszedł siedź na dupie nie bądź głupi będziesz skakał fiskus złupi za łamanie ograniczeń mandat duży chcesz zaliczyć to są żarty myślę warto po południu gdzieś wyskoczyć las pod nosem a wśród sosen morze borowików rośnie już się prawie spakowałem i telefon - oniemiałem słowa proste otwórz okno lub na balkon wyjdź z rodziną policzymy odhaczymy taką służbę mamy dziwną sprawdzać kto dziś siedzi w domu a czasami również pomóc nie do wiary to bluemary uśmiechnięci policjanci pan narzeka pan poczeka dwa dni to jest bardzo mało dziś decyzja jutro koniec może covid to pierdolec 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Witaj - sam już nie wiem czy jest ten wirus czy go niema i o co tu chodzi kto na tym zarobi... Pozd.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar Wirus pewnie jest tak jak wiele wirusów: NP. wirus poezji też może być zabójczy. Tylko nie rozumiem tej mojej dwudniowej kwarantanny spowodowanej kontaktem z osobą pozytywną tydzień temu. Logiki w tym nie ma. Dziękuję i pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Jaka przewrotność, osoba pozytywna może okazać się szkodliwą i odwrotnie ;)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 @iwonaroma Faktycznie pozytywni mają negatywne konsekwencje. Nie pomyślałem o tym - fajny temat. Pozdrawiam i dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi