nocnakuna Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 Obecny czy w niebycie wciąż mnie inspirujesz Piszę dużo, bo wiele mam do przekazania Pojawia się tylko problem gdy mi brakuje Tej rzadkiej łatwości do twórczego pisania Przepisane bez pomysłu, szlifując warsztat Czasem miną dni, tygodnie, nawet miesiące Kiedy nagle w środku nocy obudzi mnie wrzask Przemyśleń i weny strumieniami płynącej Łapię notatnik i odcedzam myśli własne Emocje ubrane, już gotowe do wyjścia Przyszła jak kochanka i odejdzie gdy zasnę Dama której będę znów oczekiwać przyjścia 4
samm Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 No... cna Kuno, wydajesz się być obdarzona talentem. Nie zrażaj się krytyką. Nie zmarnuj proszę, tego potencjału. Ja za pierwszy wiersz - kolebkę, właśnie tu dostałem zjebkę. A wena? Dużo czytaj. Znajdziesz ją nie tylko między wierszami, ale także między słowami. Serdecznie :) s 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 Witam - mimo wszystko warto na nią czekać ... Pozd. 1
Maciej Ka Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 Przepiękny pierwszy wers. 1
Rekomendowane odpowiedzi