tomasz_zawadzki Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Dzień później się pojawił - chcąc ostrzec - u przedednia, by dzień wcześniej, co robi, jutro też pamiętał. Wczorajszy obiecuje - Jutro się poprawię - żegnając dzień następny, który się pojawił. Edytowane 13 Września 2020 przez tomasz_zawadzki poprawka w celu dodania brakujących słów (wyświetl historię edycji) 2
ekversisto Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 @tomasz_zawadzki przybyłem, zobaczyłem i nie rozkminiłem :)
tomasz_zawadzki Opublikowano 13 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 @ekversisto "zjadłem" jedno słowo, ale już edytowałem, wpisałem i jest całość. Tak powinno być czytelniej. Jako, że to dział zabawy słowem, to wydaje mi się, treść odpowiada miejscu.
ekversisto Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 nadal jestem na to za cienki :)
miauczenie owies Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Świetne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi