Joachim Burbank Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 emocjonalny plagiat sączy się z głośników przeżywasz kolejne rozczarowanie sobą unikasz luster i pustego spojrzenia jak wydrążone drzewo z uschniętymi korzeniami chwiejesz się w posadach kolos na glinianych nogach czego brakuje gdzie popełniłeś błąd akord fis dur przenika cię na wskroś ale nie ma już finezji w tej solówce ranisz siebie i innych gdybyś tylko unikał nagich stroicieli pianin 5
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam
Joachim Burbank Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 @Andrzej_Wojnowski dziękuję serdecznie! Pozdrawiam również
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Witaj - te lustra oraz puste spojrzenie i stroiciele przemawiają i to jak...lekki w czytaniu ale każe przemyśleć to i owo. Pozd.
WarszawiAnka Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Rozumiem Peela aż do puenty. Mnie wystarczają w zasadzie dwie środkowe zwrotki. Pozdrawiam
Joachim Burbank Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 @WarszawiAnka dziękuję i wszystkiego dobrego życzę!
WarszawiAnka Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 @Joachim Burbank : Dziękuję, wzajemnie. :)
Joachim Burbank Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 @Marek.zak1 bardzo dziękuję!
duszka Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie to nie tylko "rozczarowanie sobą".., to nawet "rozstanie z sobą"... Dramatyczny, poruszający przenikliwym obrazowaniem wiersz. Pozdrawiam :)
Joachim Burbank Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar dziękuję bardzo i miłego dnia życzę! @duszka dziękuję Ci i pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi