Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 3 Września 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Złap mnie świecie w dłonie jak swoją kruszynkę, mam zmartwienie wielkie, otul mnie na chwilkę. Złap mnie i uspokój, jesteś całym światem, ja dzieciątkiem twoim, delikatnym kwiatem. Pomożesz mi myślą dobrą w czarnej chwili? los rozsypał karty, może się pomylił? Już się przekonałam, że ty cuda możesz, przenieś mnie przez kłopot i poratuj w trwodze. Edytowane 4 Września 2020 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 13
Gość Franek K Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Los jest ślepy i okrutny. Możesz zapytać "Dlaczego akurat ja?", a on Ci odpowie "A dlaczego nie Ty?". Życzę siły, wiary i wytrwałości. Pozdrawiam. FK.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Będzie dobrze uwierz mi Chociaż teraz drżysz jak liść Będzie dobrze tak po prostu twarzą się do słońca odwróć Ciepły promyk Cię otuli Roztapiając ciemne myśli
beta_b Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba lepiej tak, ściskam, b
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odprzytulam
Marek.zak1 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Śliczny pełen delikatności tekst. Życzę peelce tego przeniesienia przez kłopoty do krainy szczęśliwości. Pozdrawiam
Pan Ropuch Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) @beta_b Zwiewność i delikatność bije aż po oczach, a przecież PL przebłaga ten świat i ten los. Może to i metoda cokolwiek zgrzyta i chrzęści, zacznij od muskania i dmuchania zamiast od razu brać w karby ten żywot i to życie. Pawie piórko dlatego przy sobie noś i nie wachaj się go użyć. Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 4 Września 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
beta_b Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe, mam guza, proszę to "odszczekaj", jeśli dobrze życzysz (a wiem że tak). bb 1
WarszawiAnka Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Przyjemny i dodający otuchy wiersz, ale ja bym światu tak bardzo nie ufała... :) Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Piękny wiersz Beatko, uwierz, najmocniej jak umiesz w swój własny optymizm i nie odpuszczaj, dlatego dużo uśmiechu Ci życzę i pogody ducha, a wszystko będzie dobrze. Wiem coś o tym. Ściskam najmocniej.
w kropki bordo Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 @beta_b według mnie twój tekst powinien stać się oficjalnym hymnem miasta Świecie....nad Wisłą..:)
Annie Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2020 Ładny wiersz, tak mi się skojarzyło z Grechutą. pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ekversisto Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2020 @beta_b przyjemnie się czytało, dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi