duszka Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 . gdy delikatnie wsuwasz dłoń między mnie i świat żywe spoiwo ja i on i ta Twoja bliskość . 6
[email protected] Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @duszka Świat i my dwoje... zapraszam na pokoje. Pozdrawiam Duszko, mistrzyni miniatur. 1
duszka Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam wrażenie, że ta prawdziwa miłość jest zawsze we troje.., że zawsze jest w niej obecny Ten, od którego ona pochodzi, i który jest jej źródłem. Bóg. Dziękuje Ci za miłe słowa i pozdrawiam :) . @Waldemar_Talar_Talar @M.A.R.G.O.T @Radosław @iwonaroma serdeczne dzięki i pozdrowienia dla kazdego z Was! :) :) :) :) .
duszka Opublikowano 1 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 @egzegeta dziękuję Ci za odwiedziny i serce :) Pozdrawiam.
duszka Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Joachim Burbank Dziękuję i pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi