Marek.zak1 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Kiedy od samego rana bardzo jest zdenerwowana weź olejek w swoje ręce i nie trzeba już nic więcej. Wcieraj go w jej słodkie ciało, no a jeśli będzie mało, na jej nerwy ukojenie, i pojawi się pragnienie, wtedy wzrokiem ci to powie jak masz dbać o żony zdrowie. Oświadczam, że ani ja, ani nikt z najbliższej rodziny nie mamy udziałów u producenta pokazanego produktu a jego pokazywanie nie będzie skutkowało żadnymi zobowiązaniami finansowymi. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
Wiesława Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @Marek.zak1 Bardzo lubię Marku kogoś masować, ale uwielbiam kiedy sama jestem masowana, to naprawdę cudowny relaks dla Ciała i ducha :-) Jestem umówiona na masaż za kilka dni i już nie mogę się doczekać :-) 1
Marek.zak1 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @Wiesława Tak, profesjonalny, a nawet amatorski masaż ma, jak napisałaś, wiele zalet dla ducha i ciała:). Pozdrawiam. 1
Victoria Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @Marek.zak1 Zaproponowałeś bardzo przyjemny i pachnący sposób na uspokojenie, który w wykonaniu kogoś kogo kochamy nie tylko uśmiech wywołuje, ale i myśli zmysłowe ;) Pozdrawiam :)
Marek.zak1 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki był cel:). Dzięki za wizytę i pozdrawiam z wieczora .
Rekomendowane odpowiedzi