Ten utwór został doceniony przez użytkowników. M.A.R.G.O.T Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) W potarganych promieniach zawieruszył się motyl. Czas struny poprzeplatał, więc w sieci skarb złoty. Cieniem skrzydeł odmierza w piaskownicy marzenia. Hera mleko rozlała, struga niebo rozdziela. Mglista droga jak piorun z rozsianymi iskrami. Czy świat Zeus połączy, tak gwiezdnymi myślami? Niech spadnie magiczny deszcz, połączy wszystkie światła. Pióra orła spadają, wena w zamku pobladła. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez M.A.R.G.O.T (wyświetl historię edycji) 10
fregamo Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @M.A.R.G.O.T rzeka mlekiem płynąca tylko na nieba skłonie tzn. droga mleczna pozdrawiam Margot
M.A.R.G.O.T Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @fregamo pozdrawiam Fregi :)
ais Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Cudna pierwsza strofa!@M.A.R.G.O.T Bajka!
huzarc Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Letnie, przeczyste niebo skłania do refleksji. Pozdrawiam
M.A.R.G.O.T Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @huzarc pozdrawiam.
_M_arianna_ Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) @M.A.R.G.O.T Lubię te obrazy malowane nocami na granatowym niebie, i namiary na trajektorie bezkresne - codziennie sprawdzam, dokąd wzrok sięga :) Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez >Marianna< (wyświetl historię edycji) 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @>Marianna< ja też uwielbiam niebo z gwiazdami. Pamiętam kiedy pierwszy raz je zobaczyłam. Byłam małą dziewczynką. Wybiegłam boso na taras w ślicznej fioletowej koszulce do spania. Miała falbanki i bufiaste rękawy. Cały czas patrzyłam na gwiazdy... Teraz pokazuję je swoim dzieciom i czytam im o gwiazdach. 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Galaktyczny wiersz. Pozdrawiam
M.A.R.G.O.T Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Andrzej_Wojnowski :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi